Spring is in the air

Tijdens deze grijze dagen is het fijn om al even te dromen van warmere dagen overgoten met zonneschijn. Eén van de leukste manieren om dit te doen, is te starten aan de lente/zomer collectie. Nog leuker is het wanneer je de wedstrijd van Compagnie M wint en een leuke fotoshoot mag gaan doen bij een super getalenteerde fotografe. Myra heeft haar studio in Leuven en weet met een volledig eigen stijl de mooiste kinderportretten af te leveren. Ik was al fan van haar werk vooraf, maar ben ook heel blij met de foto’s die ze voor ons gemaakt heeft.

Foto 4-02-16 20 20 28 Foto 4-02-16 20 21 18

Het kleedje van de grootste olijf is opnieuw een ileana, de simpele versie met een strikkraag. Gezien ik de avond voor de fotoshoot nog het lumineuze idee kreeg om twee bijpassende lentekleedjes te naaien, was de eenvoudige versie de beste keuze. Het stofje komt weer uit de Amerikaanse webshop en is uit de collectie Paperie van Art Gallery.

Foto 30-01-16 11 35 39 Foto 30-01-16 11 35 34 Foto 30-01-16 11 35 51

Het jurkje van de kleinste olijf is een nieuw patroontje: Once upon a party van Ienemiene. Een veelzijdig patroon met verschillende combinaties zodat je een hele mini-collectie kan maken. Eigenlijk bedoeld als feestjurkje, maar in een fleurig pastelkleurtje ook perfect als zomerkleedje. De stof is van Art Gallery, uit de collectie squared elements. Er ligt er hier ook nog eentje te wachten in oud-roze want soms is eenvoudig ook gewoon mooi. Ik koos voor een standaard bovenlijfje met tulpenrok.

En zo’n fotoshoot is soms ook gewoon heel erg grappig 🙂

Foto 4-02-16 20 21 27

 

Advertisements

2 thoughts on “Spring is in the air

  1. Ooooh, heel leuk! Ik had jouw blog nog niet ontdekt zeg, ik ga straks eens wat beter kijken want dit smaakt naar meer!! Prachtige jurkjes en hele mooie foto’s!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s