Once upon a time…

4 jaar geleden kwam onze oudste prinses ter wereld… Ondanks mijn voornemen om geen “roze” meisjesmama te worden, besliste de dochter toch dat roze en geel (goud) haar lievelingskleuren zouden worden. Daarnaast bleek ook het prinsessenbestaan haar meer dan gemiddeld aan te spreken, waardoor het thema van haar verjaardagsfeestje dit jaar redelijk evident was. Het werd een traditioneel prinsessenfeest, en een bijpassende Sweet Table mocht uiteraard niet ontbreken.

Foto 11-04-15 13 19 58

Ik opteerde ook deze keer voor de klassiekers: chocoladecake met frambozencrème, vanillecupcakes met frambozentopping, macarons, cakepops en koekjes. Als tafelvulling waren er verder nog spekjes, lollies en popcorn.

Foto 11-04-15 13 20 40 Foto 11-04-15 13 21 07 Foto 11-04-15 13 21 23 Foto 11-04-15 13 22 48

Voor de decoratie maakte ik printables (figuurtjes Cocoamint op Etsy) en liet ik mij gaan met de Cameo. Ik ben helemaal gek van de letterslingers die je tegenwoordig heel vaak ziet opduiken op Pinterest en Instagram, maar vind de prijs inclusief verzendkosten eigenlijk wat veel voor wat karton 🙂 Daarom kocht ik 2 grote bladen goud papier en liet de cameo letters en kroontjes snijden. Ook 2 velletjes goud stickerpapier vonden de weg naar mijn winkelmandje en dus rolden er ook nog wat stickertjes uit. Kroontjes overal!

En ik wil jullie ook de foto van mijn prinses niet onthouden. Dit keer geen eigen creatie, maar een koopje uit de solden op de disneystore. Soms mag het ook al eens eenvoudig zijn en de kleine prinses was er superblij mee!

Foto 11-04-15 13 24 58

 

Gebak, printables: eigen creatie

Decoratie: Jetjes & Jobjes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s