Flamants roses

Ken je dat gevoel? Je gaat op zoek naar een stofje voor een specifiek project (in dit geval een kleedje voor een trouwfeest) en op het einde van de surfsessie heb je weer meer leuke stofjes geshopt voor de kindjes dan eigenlijk de bedoeling was. Zo ook met dit gewéldige flamingo-stofje gekocht bij Pieke Wieke. Eigenlijk eerst gekocht voor de kleinste olijf, maar de oudste vond het zo leuk dat ik er 2 kleedjes heb uitgeperst. Niet slecht met 80cm flamingo’s en 50cm koraalkleurige stof :).

Het eerste kleedje is een zoveelste variant op de Lotta Jurk van Compagnie M. Deze keer met het contrast vooral bovenaan en op de rug en geen contrasterende stof onderaan. Het moet niet altijd hetzelfde zijn, niet waar?

 

Het tweede kleedje werd een gewoon A-lijntje, beetje aangepast want het patroontje begint maar vanaf 3 jaar. Het voorpand heeft flamingo’s, het achterpand is gewoon koraalrood. Het geweldig ondeugend snoetje komt er gratis bij 🙂

Foto 26-04-15 09 54 06

 

Een aandachtig lezer ziet dat de schoentjes niet echt passen bij het geheel… Kleine olijf wil geen andere schoentjes meer aandoen, ze krijgt dus al echte fotomodel allures.

Stof: Tropical Flamingo’s & Uni Katoen Koraal – Pieke Wieke

Vestje: Zara Kids

Patroon 1: Lotta jurk Compagnie M

Patroon 2: A-lijn jurkje Minikrea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s