Elephant Love

De kop is eraf! Na mijn taartjes en cakejes avontuur startte ik vorig jaar met een cursus naaien. Van het één kwam het ander en plots bevond ik mij te midden hopen stofjes, patronen, fournituren, stoffenspektakels, blogjes, webwinkels en nog leukere bakstenen winkeltjes. Ondertussen loopt mijn tweekoppige kroost zeer vaak rond in zelfgemaakte probeersels en krijg ik wekelijks de vraag van de dochter of er niet nog een rokje/kleedje bij kan. Omdat ik het leuk vind om één en ander te fotograferen en te bewaren voor later, besloot ik mijn oude dessertjesblog in een nieuw kleedje te steken en ook naaisels toe te voegen aan mijn creative corner.

Vandaag een eerste reeks fotootjes van een kleedje gemaakt vorig jaar. Het was een stofje van hamburger liebe dat me deed besluiten te gaan naaien. Ik kocht een handgemaakt kleedje onder het moto “dan zijn we tenminste origineel” en toen ik het, overigens knap gemaakt, eens van dichtbij bekeek dacht mijn analytisch brein dat dat toch niet zo moeilijk kon zijn. En the rest is history… Een kleine omweg om te zeggen dat Hamburger Liebe stofjes mij toen al bekoorden en dat de meeste van hun collecties dat nog steeds doen. Zo ook de collectie elephant love, waaruit ik een hele reeks stofjes kocht en verwerkte tot een kleine collectie. Dit is een simpel A-lijn kleedje met kamsnaps, uit de tijd dat mijn rits-technieken nog niet helemaal op punt stonden.

IMG_0257 IMG_0256 IMG_0294

 

Op een stille dag in de vakantie ging ik op zoek naar een simpel projectje om wat stofrestjes te verwerken. Omdat de collectie elephant love heet, leek deze mij wel gepast.

IMG_0345

 

Stof: Hamburger Liebe – Jersey Fashion

Patroon: A-lijn jurkje Minikrea & Retro Mama (etsy)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s